I en vanlig coleslaw är det morötter, i det här receptet har vi valt att ha i röd paprika istället. Det blir gott och snyggt. Coleslaw är jättegott som tillbehör till grillat kött och revbenspjäll.
[wp_ad_camp_1]
Ingredienser (4 portioner)
Ungefär 7 dl fint strimlad vitkål
½ röd paprika
½ rödlök
1 dl créme fraiche
1 dl majonäs
1 tsk dijonsenap
½ tsk salt
1 krm svartpeppar
Gör så här
- Använd en osthyvel för att strimla vitkålen. Skär paprikan och löken i tunna skicor.
- Rör samman créme fraiche, majonäs och senap. Salta och peppra.
- Blanda vitkålen och paprikan och blanda sedan i créme fraich-röran.
Om du inte tycker att salladen är tillräckligt krämig så ha i lite mer créme fraiche och majonäs tills du får önskad konsistens. Låt gärna salladen stå en stund innan servering så blir den godare.