Champinjon- och vitkålspanna

Ett gott tillbehör som passar bra till köttbullar eller pannbiffar. I det här receptet använder jag Arlas gourmet chéme fraiche. Tyvärr har de haft i socker i den så kolhydraterna hamnar på 5,5%. Ett bättre alternativ är att använda icke smaksatt cremé fraiche och röra ned lite kantarell- eller viltfond för att slippa sockret.


Ingredienser (4 portioner)
400 g vitkål
400 g champinjoner
Cremefraiche karljohan/timjan/citron
½ dl vispgrädde
smör att steka i
Persilja

Gör så här

  1. Skär svampen i mindre bitar och strimla vitkålen.
  2. Stek svamp och vitkål mjuka i smöret.
  3. Häll på creme fraichen och grädden och låt koka några minuter.
  4. Klipp persilja över och servera.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *